Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.Ďalšie informácieV poriadku

Špargľový šalát

  • 6x STUDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Otvorene od 19.4.2021
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Len výdajné miesto
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    výdajné miesto
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:30 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Výdajné miesto
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Výdajné miesto
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 776 004 050
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otváracej doby po dohode
    výdajné miesto
  • KUCHYNE
  • O nás O nás
  • O nákupe O nákupe
  • Doprava Doprava zadarmo na všetko!
  • Kontakt Kontakt
hľadanie
AEG ElectroluxFrankeSiemensBoschMieleLightstyle Výroba kuchýň

Recepty Špargľový šalát

Špargľový šalát

Špargľový šalát
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 25 minut
Doba varenie: neuvedené
Ingrediencie

500 g bielej špargle
500 g zelenej špargle
soľ

zálievka

1 ČL medové horčice
2 PL bieleho vínneho octu
1 PL tekvicového oleja
soľ
korenie čerstvé mleté
zväzok rukoly
200 g cherry paradajok
40 g parmezánu
Postup prípravy

Biela špargľa olúpeme a spodný drevnatú štvrtinu odkrojíme, šupky umiestnime do nedierkované nádoby.
Zo zelenej špargle odkrojíme spodnú časť. Predhrejeme varný priestor - variť môžeme v rúre - program para alebo v pare nad hrncom.
Biely špargľa vložíme do dierovanej nádoby a umiestnime do varného priestoru nad nedierkované parné nádobu so šupkami.
Po 3-5 minútach pridáme k bielemu špargle zelený a varíme All dente.
Teraz si pripravíme zálievku - olej, ocot a horčicu zmiešame, osolíme, okoreníme podľa chuti.
Rukolu umyjeme a necháme odkvapkať, cherry paradajky rozpolíme alebo rozštvrtíme.
Uvarenú špargľu položíme na tanier, do zálievky pridáme 2 PL vývaru zo špargle a zálievkou špargľu pokvapkáme.
Rukolu a paradajky rozdelíme na 4 porcie, na ne položíme špargľu, opäť pokvapkáme zálievkou a posypeme hoblinkami parmezánu.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.


Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram      Youtube© 2007-2021 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava