E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Jarná slepačia polievka

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Výdajné miesto
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    výdajné miesto
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Jarná slepačia polievka

Jarná slepačia polievka

Jarná slepačia polievka
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 50 minut
Doba varenie: 4 hodiny
Ingrediencie

1 sliepka (alebo menšie kura)
1 petržlen
1 mrkva
½ zeleru
kúsok póru
1 cibuľa
2 šampiňóny
6 guličiek korenia
2 bobkové listy
3 guľôčky nového korenia
tymián, vňať petržlenu a zeleru (nemusí byť)
2 ČL soli
2 litre vody


2 PL masla
1 mrkva
1 petržlen
¼ zeleru
3 stopky zeleru
1,2 l slepačieho vývaru
200 g mäsa z vývaru
1 hrsť nasekanej petržlenovej vňate
1 hrsť nasekanej pažítky
½ hrsti nasekaného ligurčeka
1 hrsť nasekaného medvedieho cesnaku
2 jarné cibuľky
150 g čerstvého hrášku
8 reďkoviek
2 hrste domácich rezancov
Postup prípravy

Sliepku si naporcujeme na menšie kúsky. Koreňovú zeleninu a huby očistíme a nakrájame na kúsky. Všetko vložíme do pekáča a pečieme pri 180 ° C dozlatista, asi 1 hodinu. Potom dáme do veľkého hrnca, zalejeme vodou, pridáme korenie, bylinky a soľ. Pri nízkej teplote ťaháme kým sa mäso nezačne odlupovať od kostí, minimálne 3 hodiny. Vývar zlejeme a použijeme do polievky.
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú koreňovú zeleninu, potom pridáme nasekaný stopkový zeler a zalejeme vývarom. Varíme, kým nie je zelenina na skus. Na záver pridáme nasekané bylinky, medvedí cesnak, jarné cibuľky, hrášok, na plátky nakrájané reďkovky, obranné mäso a domáce rezance. Povaríme ešte 3 minúty. Dochutíme soľou a korením. Dozdobíme čerstvými bylinkami.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava