E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


KRÁLIK NA HORČICI S TVAROHOVÝMI HALUŠKAMI, PICKLED ONIONS A HORČICOU KYSLÉ SEMIENKA

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 13 - 16.12.2024; 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty KRÁLIK NA HORČICI S TVAROHOVÝMI HALUŠKAMI, PICKLED ONIONS A HORČICOU KYSLÉ SEMIENKA

KRÁLIK NA HORČICI S TVAROHOVÝMI HALUŠKAMI, PICKLED ONIONS A HORČICOU KYSLÉ SEMIENKA

KRÁLIK NA HORČICI S TVAROHOVÝMI HALUŠKAMI, PICKLED ONIONS A HORČICOU KYSLÉ SEMIENKA
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 120 minút
Doba varenie: 160 minút
Ingrediencie

Králik
4 vykostené králičie stehná
morská soľ
korenie
bylinky (tymián, rozmarín alebo majorán)
1 polievková lyžica masla

Omáčka
50 g slaniny
100 g dijonskej horčice
400 ml suchého bieleho vína
200 ml smotany
400 ml mäsového alebo zeleninového vývaru
1 stredne veľká cibuľa
vetvička tymiánu
4 bobkové listy
čierne korenie
6 strúčikov cesnaku
soľ

Zemiakové halušky s tvarohom
500 g ošúpaných zemiakov uvarených v šupke
170 g polohrubej múky
170 g mäkkého tvarohu
2 vajcia
štipka mletej rasce

Nakladaná červená cibuľa
5 červených cibúľ (asi 500 g)
100 ml liehového octu
300 ml vody
1 čajová lyžička soli
1 čajová lyžička cukru
divoké korenie (5 guľôčok nového korenia, 2 bobkové listy, 5 guľôčok nového korenia
zrnká čierneho korenia)

Nakladané kyslé horčičné semienka
50 g horčičných semienok
100 ml kvasného octu
300 ml vody
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička soli
Postup prípravy

Králičie stehná osolíme a okoreníme a každý plátok preložíme do
na polovicu. Mäso vložte do vrecka, pridajte maslo a tymián.
Zabaľte do 100 % vákua tak, aby stehná boli navzájom
nedotýkali. Vrecko s mäsom položte na mriežku do predhriatej rúry.
rúre v režime Sous-Vide a pečte 2 hodiny pri teplote 72 °C.
Po uvarení mäso vyberte z vrecka, osušte a krátko opečte.
na olivovom oleji s kockou masla dozlatista.

Slaninu nakrájajte na kocky a nechajte ju dopiecť, pridajte
nakrájanú cibuľu, cesnak a orestujeme. Pridáme bylinky a horčicu,
ktorú tiež osmažíme, zalejeme vínom a necháme ho odpariť.
Prilejeme vývar a varíme asi 30 minút. Omáčku precedíme
a zjemníme smotanou, dochutíme soľou a korením.

Všetky prísady zmiešame v kuchynskom robote, lyžicou vytvarujeme cesto.
halušky a hádžeme ich do osolenej vriacej vody. Varte približne
2 minúty, kým nebudú plávať.
.

Červenú cibuľu ošúpeme a celú vložíme do nádoby.
V hrnci zmiešame ocot, vodu, cukor, soľ, divoké korenie a niekoľko minút povaríme.
Niekoľko minút varte na strednom ohni. Cibuľu zalejte pripravenou horúcou zmesou.
a uzavrite. Sterilizujte nádobu v predhriatej rúre
v parnom režime pri teplote 85 °C počas 40 minút. Takto pripravená cibuľa
sa môže skladovať až jeden rok
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava