E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


TALK CHATEAUBRIAND, POTATO PUREE S HĽUZOVKOVÝM MASLOM A GRILOVANOU ZELENINOU

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty TALK CHATEAUBRIAND, POTATO PUREE S HĽUZOVKOVÝM MASLOM A GRILOVANOU ZELENINOU

TALK CHATEAUBRIAND, POTATO PUREE S HĽUZOVKOVÝM MASLOM A GRILOVANOU ZELENINOU

TALK CHATEAUBRIAND, POTATO PUREE S HĽUZOVKOVÝM MASLOM A GRILOVANOU ZELENINOU
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 60 minút
Doba varenie: 40 minút
Ingrediencie

800 g pravej hovädzej sviečkovice vcelku
(bez palca a prsta na nohe)
1 stredne veľká cuketa
½ baklažánu
1 žltá paprika
1 červená paprika
1 kg zemiakov (varný typ C)
200 ml smotany
70 g masla
30 g hľuzovkového masla
olivový olej
soľ, korenie
Postup prípravy

Pred pečením nechajte mäso aspoň 30 minút odpočívať
pri izbovej teplote. Potom ho z oboch strán osolíme a okoreníme.
a opečte ho na panvici na olivovom oleji, aby sa pekne prepečie.
Keď má zo všetkých strán zlatistú kôrku, prelož ho na plech, do stredu napichni
teplotnou sondou do stredu a vložte ho do predhriatej rúry na pravej strane.
horúceho vzduchu na 160 °C a nastavte sondu na 60 °C.
Medzitým pripravte zemiaky tak, že ich ošúpete, nakrájate na malé kúsky.
a uvarte ich. Mäkké zemiaky zmiešajte s rozpusteným maslom,
hľuzovkovým maslom a teplou smotanou. Podľa chuti osolíme.
Cuketu, baklažán a papriku nakrájajte na rovnako veľké kúsky.
a orestujte ich na panvici s olivovým olejom. Zeleninu dokončíme
dochuťte soľou a korením. Po uvarení nechajte mäso chvíľu odpočívať a potom ho nakrájajte na plátky a podávame so zemiakovou kašou a grilovanou zeleninou.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava