E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


ZELENÝ POKRM STIR-FRY, SO ŠRIMPAMI

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty ZELENÝ POKRM STIR-FRY, SO ŠRIMPAMI

ZELENÝ POKRM STIR-FRY, SO ŠRIMPAMI

ZELENÝ POKRM STIR-FRY, SO ŠRIMPAMI
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 30 minút
Doba varenie: 30 minút
Ingrediencie

400 g olúpaných kreviet
200 g brokolice nakrájanej na ružičky
200 g varenej jazmínovej ryže
75 g pražených nesolených nahrubo drvených arašidov
25 g (približne 5 cm) čerstvého zázvoru bez šupky
60 ml sójovej omáčky
1 veľká zelená paprika
2-3 jarné cibuľky
2 limetky nakrájané na štvrtiny
4 strúčiky cesnaku
2 čajové lyžičky drveného korenia
2 lyžice arašidového oleja
1 čajová lyžička bieleho cukru
1 zväzok čerstvého koriandra
1 čajová lyžička soli
2 dlhé feferónky
Postup prípravy

Krevety pekne očistite a rozrežte ich pozdĺžne na polovicu, ale neorezávajte ich na
až do konca. Dochuťte soľou a korením. Pálivé papriky, zázvor a cesnak
nakrájajte na tenké pásiky. V miske zmiešajte sójovú omáčku.
s cukrom, ktorý musí byť rozpustený. Rozohrejte panvicu Fusion Wok na
na najvyšší stupeň varnej dosky. Nalejte 1 polievkovú lyžicu oleja, pridajte
nakrájanú feferónku, zázvor a cesnak a restujte 1 - 2 minúty.
Dávajte pozor, aby ste cesnak nespálili. Vyberte z panvice wok na tanier.
Znovu rozohrejte wok, nalejte 1 PL oleja, pridajte krevety
a opekajte asi 30 sekúnd z každej strany. Potom pridajte prúžky
nakrájanú zelenú papriku, ružičky brokolice, vyprážané feferónky
papriky so zázvorom a cesnakom a sójovú omáčku. Opečte
2-3 minúty, aby zelenina zostala chrumkavá.
Preneste na tanier, posypte koriandrom a nasekanou jarnou cibuľkou.
šalotky. Podávame s miskou jazmínovej ryže
a limetkou.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava