E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo



PARENÝ LOSOS S BIELOU ŠPARGĽOU A HOLANDSKO OMAKAY

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty PARENÝ LOSOS S BIELOU ŠPARGĽOU A HOLANDSKO OMAKAY

PARENÝ LOSOS S BIELOU ŠPARGĽOU A HOLANDSKO OMAKAY

PARENÝ LOSOS S BIELOU ŠPARGĽOU A HOLANDSKO OMAKAY
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 40 minút
Doba varenie: 30 minút
Ingrediencie

800 g filé z lososa
20 stoniek bielej špargle
200 g masla
4 vaječné žĺtky
100 ml suchého bieleho vína
50 ml bieleho vínneho octu
1 citrón
olivový olej
soľ, korenie
Postup prípravy

Bielu špargľu ošúpte a odrežte jej konce. Vložte špargľu
do dierkovanej nádoby. Lososa opláchnite pod tečúcou vodou,
osušte a rozdeľte na štyri rovnaké porcie. Filety potrite olivovým olejom.
olejom, soľou, korením a posypte nastrúhanou kôrou
z polovice citróna. Do stredu porcií lososa napichnite žiarovku
a položte na plech s papierom na pečenie. Filety spojíme
spolu so špargľou vložte do predhriatej rúry na parný režim pri 80 °C,
nastavte sondu na 60 °C.

Holandská omáčka
A je čas na holandskú omáčku. V hrnci pomaly
200 g masla v hrnci. Žĺtky vyšľahajte s bielym vínom
a vínnym octom, kým sa nespenajú. Vo vodnom kúpeli potom žĺtky pomaly
žĺtky šľahať, kým zmes nezhustne. Misku odstráňte a zmes vmiešajte do
teplé maslo po kvapkách. Vznikne hladká, lesklá omáčka,
ochutená soľou a citrónovou šťavou.
Nakoniec na masle krátko orestujte špargľu a dochuťte ju soľou.
a korením. Lososa podávajte spolu so špargľou, pokvapkaného
holandskou omáčkou.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava