E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


PEČENÉ PURPLE PEBBES S DOMÁCOU BAGETOU

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty PEČENÉ PURPLE PEBBES S DOMÁCOU BAGETOU

PEČENÉ PURPLE PEBBES S DOMÁCOU BAGETOU

PEČENÉ PURPLE PEBBES S DOMÁCOU BAGETOU
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 40 minút
Doba varenie: 125 minút
Ingrediencie

1,5 kg mäsitých bravčových rebier
1 polievková lyžica plnotučnej horčice
1 polievková lyžica worcestrovej omáčky
1 čajová lyžička drvenej rasce
2 strúčiky cesnaku
1 lyžička medu
1 lyžička sušených chilli papričiek
100 ml piva
500 g hladkej múky
50 g slnečnicových semienok
300 ml vlažnej vody
20 g droždia
rastlinný olej
soľ, korenie
Postup prípravy

Z horčice, worcesteru, drvenej rasce, strúhaného cesnaku, medu,
chilli a pivo, pripravte marinádu, v ktorej sa rebrá nechajú
v ideálnom prípade do nasledujúceho dňa.
V miske zmiešajte droždie, trochu múky a 100 ml vlažnej vody.
Vzniknutý kvások vlejte do zvyšku preosiatej múky, pridajte štipku
Podľa potreby pridajte štipku soli a zvyšnú vlažnú vodu. Vypracujte sa
vypracujte hladké cesto a vmiešajte slnečnicové semienka. Z cesta
vyvaľkajte dve rovnako veľké bagety a preložte ich na plech na pečenie
na plech, narežte po dĺžke bagety, vrch posypte múkou a nechajte ich
pod utierkou aspoň pol hodiny. Po vykysnutí vložte bagety
pečte v predhriatej rúre na teplovzdušnom nastavení na 200 °C,
30-35 minút.
Rebierka z marinády presuňte do rúry na mriežku a položte pod ne
na plech a pečte pri nízkej vlhkosti 160 °C, čas cca.
90 minút.
Rebierka podávajte s domácou bagetou
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava