E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


MÄSOVÁ ŠTRÚDĽA SO ŠALVIOU A HUBAMI

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty MÄSOVÁ ŠTRÚDĽA SO ŠALVIOU A HUBAMI

MÄSOVÁ ŠTRÚDĽA SO ŠALVIOU A HUBAMI

MÄSOVÁ ŠTRÚDĽA SO ŠALVIOU A HUBAMI
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 2
Doba prípravy: 120minút
Doba varenie: 40 minút
Ingrediencie

Cesto
250 g hladkej múky
125 g masla
štipka soli
7 g sušeného droždia
2 polievkové lyžice octu
3 polievkové lyžice kyslej smotany

Plnenie
800 g bravčovej panenky
soľ
korenie
400 g nakrájanej slaniny
150 g strúhanky
50 g šalvie
200 g húb
100 g sušených hríbov
60 g cibule
80 g masla
1 vajce
1 vetvička tymiánu
Postup prípravy

Do preosiatej hladkej múky nalejte teplé maslo, pridajte soľ, sušené droždie, ocot, kyslú smotanu a 4 lyžice teplej vody. Všetko dajte do misy a pomocou hnetača vypracujte hladké cesto, ktoré nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi hodinu a pol.
Sušené hríby namočte do teplej vody. Huby nakrájajte na plátky a orestujte ich na masle. Pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a 50 gramov slaniny. Všetko dôkladne opečte, osoľte, okoreňte a pridajte nakrájané sušené šampiňóny. Bravčovú panenku osolíme a okoreníme.
Odpočinuté cesto rozvaľkajte na tenký plát, posypte ho strúhankou, poukladajte plátky slaniny a pridajte hubovú zmes. Na huby položte bravčovú panenku a šalviu. Cesto pevne zabalíme ako na štrúdľu, potrieme rozšľahaným vajíčkom a jemne poprepichujeme vidličkou. Obal pečte približne 35 minút pri teplote 185 stupňov (tak, aby sviečková mala v jadre 60 stupňov). Obal vyberte z rúry, nechajte ho odpočívať a nakrájajte ho na plátky.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava