Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.Ďalšie informácieV poriadku

Pstruh s bylinkami pečený na plechu na pečenie

  • 6x STUDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:30 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 776 004 050
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O nás O nás
  • O nákupe O nákupe
  • Doprava Doprava zadarmo na všetko!
  • Kontakt Kontakt
hľadanie
AEG ElectroluxFrankeSiemensBoschMieleLightstyle Výroba kuchýň

Recepty Pstruh s bylinkami pečený na plechu na pečenie

Pstruh s bylinkami pečený na plechu na pečenie

Pstruh s bylinkami pečený na plechu na pečenie
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 20 minut
Doba varenie: 40 minut
Ingrediencie

50 g čerstvého rozmarínu
50 g čerstvého citrónového tymianu
50 g čerstvého estragónu
50 g čerstvého oregana
5 PL olivového oleja
soľ s prísadou chilli
1 PL citrónového korenia
3-4 PL farebné zmesi korenia
4 čerství pstruhy, á cca 30 g
1 bio citrón
morská soľ
4 stonky kučeravej petržlenu
1 ČL kakaového prášku
30 g masla
Postup prípravy

Preberieme si bylinky, opláchneme ich a dosucha pretrepeme. Polovicu byliniek si jemne nasekáme a postavíme stranou. Univerzálny vysoký plech potrieme olivovým olejom.
Posypeme soľou s prísadou chilli, citrónovým korením a farebným korením. Na túto zmes rozdelíme celej bylinky. Pstruhy si krátko umyjeme studenou vodou a osušíme papierovou
utierkou. Citrón umyjeme horúcou vodou, osušíme, ostrúhame kôru a vytlačíme šťavu. Pstruhy pokvapkáme citrónovou šťavou a zvonku aj zvnútra osolíme morskou soľou.
Pstruhy umiestnime na univerzálny vysoký plech. Na ne rozdelíme nasekané bylinky, posypeme kakaovým práškom a dáme kúsky masla.
Varíme buď so sondou: univerzálny vysoký plech, výška 1 / 4D horúci vzduch / 190 ° C / teplota stredu 70 ° C /.
a alebo klasicky: univerzálny vysoký plech, výška 1 / 4D horúci vzduch / 190 ° C / doba pečenia: 35-40 min.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.


Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram      Youtube© 2007-2021 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava