E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Špargľový šalát

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Špargľový šalát

Špargľový šalát

Špargľový šalát
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 25 minut
Doba varenie: 15 minut
Ingrediencie

špargľa:
500 g bielej špargle
500 g zelenej špargle
soľ
Šalátová zálievka:
1 ČL medové horčice
2 PL bieleho vínneho octu
1 PL oleja z tekvicových semien
soľ
čierne korenie z mlynčeka
1 zväzok rukoly
200 g cherry paradajok
40 g parmezánu
Postup prípravy

Ošúpeme si biela špargľa a spodný drevnatú štvrtinu odkrojíme. Šupky umiestnime do nedierkované parnej nádoby. Zo zelenej špargle odkrojíme
spodnú tretinu. Predhrejeme si varný prostor.Bílý a zelená špargľa šikmo rozdelíme na tretiny. Biely špargľa dáme do dierovanej parnej nádoby a umiestnime do varného priestoru. Nedierovaná parné nádobu so šupkami zasunieme pod ňu. Varíme podľa uvedených údajov.
Po 3-5 minútach vložíme zelená špargľa vedľa bieleho a varíme all dente podľa uvedených údajov.
Na šalátovú zálievku si zmiešame horčicu, ocot a olej. Osolíme a okoreníme.
Umyjeme rukolu a necháme dobre odkvapkať. Kokteilová paradajky si podľa veľkosti rozpolíme alebo rozštvrťte.
Špargľu po uvarení položíme na plochú misu. K šalátové zálievke pridáme dve polievkové lyžice vývaru zo špargle a zálievkou pokvapkáme špargľu.
Rukolu a paradajky rozdíme na 4 taniere. Na ne položíme špargľu a pokvapkáme šalátovú zálievkou. Parmezán nakrájame krájačom na syr na jemné hobliny. Rozložíme na šalát a podávame
varenie v pare, 100 ° C.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava