E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Tvarohový koláč s čerstvými figami

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    výdajné miesto
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Tvarohový koláč s čerstvými figami

Tvarohový koláč s čerstvými figami

Tvarohový koláč s čerstvými figami
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 8
Doba prípravy: 30 minut
Doba varenie: 70 minut
Ingrediencie

200 g klasických cereálnych kakaových Bebe sušienok
100 g zmäknutého masla
800 g syra ricotta
4 ks vajcia
100 g trstinového cukru
2 ks vanilkového cukru
kôra z 1 ks citróna
1 balenie vanilkového pudingu
12 ks čerstvých fíg
50 g pekanových orechov
4 ks fíg a pár pekanových orechov na ozdobu

Forma s priemerom 26-28 cm
Postup prípravy

Sušienky si rozdrobíme najemno do misy a premiešame so zmäknutým maslom. Vzniknutú zmesou si vyložíme dno a strany formy do výšky cca 4 cm a poriadne \"utlačíme\", aby sa budúce korpus nerozpadal.
Ricottu si zmiešame v mise so žĺtkami a obom cukry, citrónovou kôrou, pudingovým práškom a poriadne zmes premiešame. V inej mise vyšľaháme z bielkov tuhý sneh, ktorý veľmi zľahka vmiešame do ricottové zmesi.
Figy zbavíme stopiek, umyjeme a krížom ich do ¾ nakrojíme a zo strán prstami stlačíme k sebe, aby sa figy roztvorili ako kvety. Potom si ich rovnomerne rozložíme na pripravený korpus, navrstvíme polovicu ricottové zmesi, posypeme nasekanými pekanovými orechmi a zavŕšime druhou polovicou zmesi. Necháme 10 minút odpočinúť.
Formu s koláčom si preložíme na plech a dáme piecť do predhriatej rúry na režim Horúca para Interval / Nízka vlhkosť Low pri 130 ° C na cca 70 minút.
Po upečení si necháme koláč pri izbovej teplote vychladnúť, potom dáme aspoň na 2 hodiny odležať do chladničky. Koláč nakrájame na porcie, ktoré ozdobíme čerstvými figy a pekanovými orechy.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava