E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty

Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 20 minut
Doba varenie: 30 minut
Ingrediencie

110 g masla
200 g kúskov čokolády (čokoládových šošoviek)
125 g múky
1½ ČL prášku do pečiva
štipka soli
200 g hnedého cukru
1 ČL vanilkového extraktu
½ ČL mandľového extraktu
1 vajce
Postup prípravy

V mise si zmiešame múku, prášok do pečiva a soľ. Pomocou robota šľaháme približne 1 minútu pri strednej rýchlosti maslo, hnedý cukor, vanilkový a mandľový extrakt. Zvýšime si rýchlosť a šľaháme 15 sekúnd. Hmotu si zoškrabnite zo strán misy, pridáme vajcia a miešame pri strednej rýchlosti 30 sekúnd. Pridáme pomaly múku s práškom do pečiva a soľou a všetko spracujeme pri nízkej rýchlosti, kým nezostane len málo suchých miest. Pridáme si kúsky čokolády a krátko premiešame.
Rúru si predhrejeme na 180 ° C. Cesto si upravíme do koláčovej formy s priemerom 25 cm, vytrieme jej tukom. Povrch uhladíme. Pečieme 18-22 minút dozlatista, okraje by sa mali zdvihnúť a stred by mal zostať mäkký. Koláč necháme 10 minút chladnúť a na okrajoch uvoľníme z formy. Pred vyklopením ho necháme 4 hodiny chladnúť vo forme.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava