E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Losos s karfiolom a kelom

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Losos s karfiolom a kelom

Losos s karfiolom a kelom

Losos s karfiolom a kelom
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 1
Doba prípravy: 40 minut
Doba varenie: 25 minut
Ingrediencie

140 g filety z lososa
500 g karfiolu
1 liter zeleninového vývaru
500 g sójového mlieka
100 g jablčného octu
1 balíček listov kučeravej kelu
50 g olivového oleja
soľ, hnedý cukor, maslo a olej z hroznových jadierok
Postup prípravy

Karfiol si rozdelíme na ružičky. Odkrojíme celý stonku a pripravíme z neho hmotu podobnú kuskusu. Vyberieme si pár najkrajších ružičiek a nakrájame ich na tenké plátky.
Rybu vložíme do vrecúška a zatavíme ju vo vákuovacie zásuvke. Metóda Sous-Vide úžasne zdôrazní prirodzenú chuť lososa.
Ružičky karfiolu si napoly uvaríme v kastróliku. Scedíme vodu, pridáme sójové mlieko a dovaríme. Karfiol vložíme do mixéra, pridáme trochu mlieka z vývaru a 3 minúty mixujeme pri maximálnej rýchlosti, na pyré.
Pridáme rozpustené maslo a znovu mixujeme ďalšie 3 minúty. Ak je to potrebné, dolejeme trochu mlieka, aby sme dosiahli požadovanej konzistencie. Osolíme podľa chuti.
Parnú rúru nastavíme na režim pečenia pri nízkej teplote (51 ° C). Vákuovo uzatvorené sáčky s lososom vložíme do rúry na 25 minút.
Vďaka vákuovému balenie a nízkej teplote si ryba zachová svoju úžasnú chuť a získa neuveriteľne jemnú konzistenciu.
V malej miske si zmiešame ocot s vodou, soľou a cukrom a pridáme trochu oleja z hroznových jadierok. Tento nálev vylejeme
na najemno nakrájaný karfiol a dobre premiešame. Keď je ryba uvarená, vyberieme ju z vrecka a utierkou ju osušíme.
Pri servírovaní dáme na tanier lyžicu pyré a naň položíme filety z lososa. Ozdobíme nakladaným karfiolom, listom kelu a květákovým kuskusom.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava