E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Jahodový raw torta

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Jahodový raw torta

Jahodový raw torta

Jahodový raw torta
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: 8
Doba prípravy: 12 hodin
Doba varenie: 120 minut
Ingrediencie

Na korpus:
200 g namočených kešu a mandlí
200 g namočených datlí
1 PL tekutého sladidla
2 PL raw kakaa
štipka soli

Na krém:
225 g namočených kešu
Šťava z 1 citróna
3/4 hrnčeka jahôd
1/2 hrnčeka kokosového mlieka z plechovky
1 PL kokosového oleja
2-5 PL tekutého sladidla
Postup prípravy

Základom všetkých raw tort sú vopred namočené orechy. Orechy si teda 12 hodín pred samotnou prípravou namočíme do vody a necháme ich aktivovať. Datle si namočíme približne 1 hodinu vopred. Po uplynutí požadovaného času orechy i datle zlejeme a pristúpime k príprave korpusu. Všetky ingrediencie na korpus vložíme do výkonného Blenderu a rozmixujeme. Korpus by mal mať konzistenciu ako korpus na cheesecake. Hmotu natlačíme do formy a dáme stuhnúť do chladničky. Príprava kešu krému je rovnako jednoduchá. Všetky ingrediencie vložíme do Blenderu a rozmixujeme. Mixujeme tak dlho, kým nevznikne jemná a veľmi krémová konzistencia. Tento krém nalejeme na korpus, dáme na dve hodiny zatuhnúť. Po stuhnutí krému ozdobíme ovocím a drvenými pistáciami. Podávame dobre vychladené.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava