Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.Ďalšie informácieV poriadku

Jahodový raw torta

  • 6x STUDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:30 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 725 422 822
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O nás O nás
  • O nákupe O nákupe
  • Doprava Doprava zadarmo na všetko!
  • Kontakt Kontakt
hľadanie
AEG ElectroluxFrankeSiemensBoschMieleLightstyle Výroba kuchýň

Domov Recepty Jahodový raw torta

Jahodový raw torta

Jahodový raw torta
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: 8
Doba prípravy: 12 hodin
Doba varenie: 120 minut
Ingrediencie

Na korpus:
200 g namočených kešu a mandlí
200 g namočených datlí
1 PL tekutého sladidla
2 PL raw kakaa
štipka soli

Na krém:
225 g namočených kešu
Šťava z 1 citróna
3/4 hrnčeka jahôd
1/2 hrnčeka kokosového mlieka z plechovky
1 PL kokosového oleja
2-5 PL tekutého sladidla
Postup prípravy

Základom všetkých raw tort sú vopred namočené orechy. Orechy si teda 12 hodín pred samotnou prípravou namočíme do vody a necháme ich aktivovať. Datle si namočíme približne 1 hodinu vopred. Po uplynutí požadovaného času orechy i datle zlejeme a pristúpime k príprave korpusu. Všetky ingrediencie na korpus vložíme do výkonného Blenderu a rozmixujeme. Korpus by mal mať konzistenciu ako korpus na cheesecake. Hmotu natlačíme do formy a dáme stuhnúť do chladničky. Príprava kešu krému je rovnako jednoduchá. Všetky ingrediencie vložíme do Blenderu a rozmixujeme. Mixujeme tak dlho, kým nevznikne jemná a veľmi krémová konzistencia. Tento krém nalejeme na korpus, dáme na dve hodiny zatuhnúť. Po stuhnutí krému ozdobíme ovocím a drvenými pistáciami. Podávame dobre vychladené.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.


Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram      Youtube© 2007-2020 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava