Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.Ďalšie informácieV poriadku

Ravioli plnené bylinkovú ricottou

  • 6x STUDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    U Hostavického potoka 830/24, Praha 14
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:30 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 725 422 822
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: 11:00 - 15:00
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O nás O nás
  • O nákupe O nákupe
  • Doprava Doprava zadarmo na všetko!
  • Kontakt Kontakt
hľadanie
AEG ElectroluxFrankeSiemensBoschMieleLightstyle Výroba kuchýň

Domov Recepty Ravioli plnené bylinkovú ricottou

Ravioli plnené bylinkovú ricottou

Ravioli plnené bylinkovú ricottou
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 25 minut
Doba varenie: 4 minuty
Ingrediencie

Na cesto:
200 g hladkej múky
2 vajcia
1 žĺtok
štipka soli

Na ricottovou náplň:
Hrsť sezónnych byliniek
(my sme použili mätu, pažítku a petržlenovú vňať)
250 g ricotty
50 g Parmesan
soľ, korenie
Šťava z jedného citróna
Postup prípravy

Najprv si pripravíme cesto na ravioli. Múku vysypeme na dosku alebo pracovnú dosku a vytvoríme jamku, do ktorého rozbi vajcia. Nezabudneme pridať aj samostatný žĺtok a dochutiť soľou. Najprv pomocou vidličky premiešame, potom rukami prepracujeme tak, aby vzniklo kompaktné hladké cesto. Cesto vložíme do strojčeka na cestoviny alebo valčekom vyvaľkáme veľmi tenký plát. Pomocou okrúhleho formičky vykrojíme párny počet tvarov. Cesto necháme chvíľku oddýchnuť a pripravíme si jednoduchú náplň, ktorá vznikne zmiešaním ricotty, byliniek, časti Parmesan, soli a korenia. Hotovú náplň pokvapkáme šťavou z citróna, čím docielime sviežosti celej náplne. Pomocou čajovej lyžičky nanesieme doprostred vykrojeného kolieska náplň, priklopíme ďalším vykrojeným kolieskom a dobre pritlačíme, aby nám náplň nikde nevytekala. Vložíme do vriacej vody. Čerstvé ravioli sú za 2 minúty hotové. Servírujeme s maslom a posypané Parmesan.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.


Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Hostavického potoka 830/24, Praha 14
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram      Youtube© 2007-2020 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava