E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Domácé bagel

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Domácé bagel

Domácé bagel

Domácé bagel
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 120 minut
Doba varenie: 25 minut
Ingrediencie

cesto:

600 g hladkej múky
300 ml vlažnej vody
15 g droždia
2 ČL soli
1 PL kryštálového cukru
1 ČL oleja

Voda na varenie:

5 l vody
1 PL medu
2 ČL soli

Na posypanie:

1 rozšľahané vajíčko
sezamové semienka alebo mak
Postup prípravy

Múku si nasypeme do nádoby kuchynského robota a pridáme všetky zvyšné ingrediencie na cesto. Až robot pomocou miešacej metly vypracuje hladké cesto, necháme kysnúť asi hodinu pri izbovej teplote. Po vykysnutí položíme na pomúčenú dosku, jemne premiesime rukami a rozdelíme na sedem rovnako veľkých kúskov. Každý z nich potom rozvaľkáme na približne 20-25 cm dlhé valčeky a konce spojíme do kruhu. Prikryjeme utierkou a necháme takto ďalších 10 minút kysnúť.
Vodu s medom a soľou si privedieme k varu. Nakysnuté bagely povaríme z každej strany pol minúty a preložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme sezamom alebo makom. Pečieme pri teplote 220 ° C približne 12-15 minút. Teplé bagely vyberieme z rúry, prikryjeme utierkou a necháme vychladnúť.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava