E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Roastbeef s tymianový majonéz, citrusy a tapenádou z olív

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Roastbeef s tymianový majonéz, citrusy a tapenádou z olív

Roastbeef s tymianový majonéz, citrusy a tapenádou z olív

Roastbeef s tymianový majonéz, citrusy a tapenádou z olív
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 4
Doba prípravy: 30 minut
Doba varenie: 45 minut
Ingrediencie

500 g kvalitnej roštenky
soľ, korenie
2 PL dijonskej horčice
1 PL Worcesteri
1 dl repkového oleja
150 ml majonézy
3 vetvičky tymiánu
1 ks little gem šalátu
8 ks sušených paradajok (2 na porciu)
1 dl paradajkového octu (možno nahradiť vínnym)
1 ks pomaranča
100 g olív Taggiasca
50 g sušených paradajok
4 ks kvalitného chleba
Postup prípravy

Roštenka si osolíme a okoreníme, pridáme horčicu, worcester, olej a necháme deň priklopené v chladničke marinovať.
Panva si rozpálime a mäso sprudka opečieme po všetkých stranách a vložíme do rúry, pečieme v režime Pravý horúci vzduch na 110 ° C. Teplotnú sondu na meranie teploty v jadre mäsa nastavíme na 55 ° C. Akonáhle sonda zvukovým signálom oznámi, že vo vnútri mäsa je nami stanovená teplota, vyberieme z rúry, zaťažíme a necháme v chladničke vychladnúť.
Vezmeme šalát little gem a pokvapkáme ho šťavou z celého pomaranča, pridáme olivový olej a soľ, premiešame, vákuovo zabalíte a necháme marinovať.
Do majonézy zamiešame nasekaný tymián a hrubý korenie. Potom si vezmeme olivy a sušené paradajky rozmixujeme najemno.
Chlieb si opečieme po oboch stranách a skladáme jednotlivé vrstvy - mäso s tymianový majonézou, dva kusy sušených paradajok, marinovaný šalát, navrch tapenády z olív a priklopíme.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava