E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Šalát caesar s rib eye steakom

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
hľadanie
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní

Recepty Šalát caesar s rib eye steakom

Šalát caesar s rib eye steakom

Šalát caesar s rib eye steakom
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: 2
Doba prípravy: 100 minut
Doba varenie: 20 minut
Ingrediencie

ŠALÁT
2 rib eye steaky z plemena wagyu po 200 g
4 kusy čakanky
2 srdiečka rímskeho šalátu (iba žlté listy)
25 g parmezánu (na hobliny)
50 g rakúskeho chrumkavého chleba

Zálievka
25 g parmezánu
10 g kapár
5 g bavorskej horčice
½ citróna
150 ml olivového oleja
1 žĺtok
½ strúčika cesnaku
korenie, soľ a cukor
Postup prípravy

šalát:
Steaky si vyberieme z chladničky hodinu pred pečením. Ochutíme soľou a cukrom a počkáme ďalších 10 minút. Steaky vložíme do panvice a opečieme z oboch strán, kým nezískajú grilovanou kôrku. Potom steaky premiestnime na rošt do rúry a nechajte ich odpočívať na strednej úrovni ďalších 10 minút pri teplote 60 ° C.
Čakanku nakrájame na štvrtiny a opečieme v tej istej panvici s rovnakým tukom ako steaky.

zálievka:
Kapary nakrájame a zmiešame s nastrúhaným parmezánom, vaječným žĺtkom, horčicou, šťavou a dužinou z citróna.
Olivový olej primiešame do zálievky a ochutíme ju korením, soľou, cukrom a cesnakom.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava